Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, trafik kazası geçirdi. 3 - 4 takla atan otomobilden çıkarılan Baytar ve yanındaki arkadaşı, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında, TEM Otoyolu Şekerpınar mevkisinde meydana geldi. Kocaeli’de aile ziyaretinde bulunan Engin Baytar, ismi henüz öğrenilemeyen arkadaşının kullandığı lüks otomobil ile İstanbul'a dönüyordu. Ancak virajı alamayan araç Şekerpınar civarında kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. 3 - 4 kez takla atan araçtan çıkan Baytar ve arkadaşı, olay yerine gelen ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada lüks otomobil hurdaya döndü. Olayı öğrenen Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim’in yardımcısı Hasan Şaş hastaneye geldi. Hastanenin acil servisinde ayakta tedavisi yapılan futbolcuyu ziyaret eden Albayrak ve Şaş, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Şaş, “Engin’e izin verdik, ailesiyle Sakarya’ya gidecekti. Arkadaşının sürdüğü bir arabada taklalar atmış maalesef. Araba pert olmuş. Ama Allah’a şükür hayati tehlikesi yok. Arkadaşında da kendisinde de ufak tefek sıyrıklar var. Birazdan taburcu edilir evine götürürüz” dedi. Şaş, basın mensuplarının, aracı kullanan kişinin ehliyetinin daha önce alkollü araç kullanmaktan alınıp alınmadığı ile ilgili sorusuna ise hiçbir bilgisinin olmadığı şeklinde yanıt verdi.

Yönetici Abdurrahim Albayrak ise, Baytar’ın ve arkadaşının durumunun iyi olduğunu, ayakta tedavileri bittikten sonra taburcu edileceklerini kaydetti. Engin Baytar, daha sonra Yönetici Abdurrahim Albayrak ile birlikte Florya’daki Metin Oktay Tesisleri'ne götürüldü.
Kaynak: cha