Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Gedikli, bütün illeri gezerek Türkiye’nin MR'ını çektiklerini söyledi.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, “Dün gece Afyonkarahisar’dan gelen haberle sarsıldık. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

Bir süredir ülkenin bütün illerini karış karış gezdiklerini ifade eden Gedikli, “Bizler AK Parti Ekonomi İşleri olarak yağmur - çamur demeden, büyük bir gayretle çalışmalarımızı yürüterek Türkiye’nin emarını çekiyoruz. Memleketimizin her yöresinin farklı zenginlikleri var. Biz hem bu zenginlikleri yerinde görmek hem de sosyal ve ekonomik yönlerini incelemek amacıyla ülkemizin her yöresini ziyaret ediyoruz. Gezip görmediğimiz, incelemesini yapmadığımız yeri kalmasın istiyoruz.” şeklinde konuştu.

MUHALEFETE TEPKİ

Konuşmasına ana muhalefet partisini de eleştiren Gedikli, “Bu arada konuşmuş olmak için konuşan, muhalefet yapmış olmak için muhalefet yapan ana muhalefet var. Eli kanlı katillerle öpüşüp koklaşan, onlara arkadaş diyen, bu anlayış içinde siyaset yapan ana muhalefetin yaptığı siyaset, bizim düstur edindiğimiz ve Peygamber Efendimiz’in(sav) Hadisi Şerifi’nde ifade ettiği ‘Doğrularla beraber ol’ sözüne de terstir.” diye konuştu.

Gedikli, Türkiye’nin bütün illerinde inceleme yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Vali Ayyıldız ise yeni kenstsel dönüşüm çalışmalarıyla Zonguldak’ı yorgun şehir görüntüsünden kurtarmaya çalıştıklarını belirtti.

Kaynak: cha