Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sanatçı Fatih Kısaparmak, birbirinden güzel eserlerini Ünyeliler için okudu.

Ünlü sanatçı Şebnem Kısapark’ın konuk olduğu, gecede Ünye Cumhuriyet Meydanı tarihi bir programa şahitlik yaptı. Bir birinden güzel türkü ve şiirlerini dinleyicileri ile beraber söyleyen Kısaparmak, gençleri yerinde oturtmadı. Oyun havaları, halaylar ile hareketlendiren Kısaparmak, şiirleri ile de duygulu anlar yaşattı.

Ünye’yi çok seven Şebnem Kısaparmak, "Siz beni Ünye’ye daha önce niye davet etmediniz." diye Slot Oyunları de sitemde bulundu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programda Ünyelilere unutulmaz anlar yaşattı. Şebnem Kısaparmak Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’na Ünye’yi çok sevdiğini söyleyerek "Atatürk Parkı daha da bir güzel olmuş, çok beğendim.” dedi. Kısaparmak program sonrasında Ünyelilerden kendisini gezdirmelerini istedi ve program sonrasında Ünye’yi gezdi. Ramazan Ayı programlarında en çok kalabalığa şahitlik eden Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Ünye’nin tarihi evlerini anımsatan stantlarda da hareketlilik gözlerden kaçmadı. ." dedi.

Kaynak: cha