Yurtdışında dil eğitimi ile ilgili sorularınızı cevaplayacak olan EF Türkiye ekibi, 22 Mart Cumartesi, 13:00-15:00 saatleri arasında Ramada Plaza’da yurtdışı dil eğitimi ve okullar hakkında bilgi almak isteyenlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak. Mart ayı içerisinde değişik illerde yapılan EF Tanıtım Toplantılarına katılan kişiler arasında yapılan çekilişte şanşlı biri kişi EF Los Angeles okulunda 1 hafta dil eğitimi kazanacak.Günümüzde yabancı dil, neredeyse her sektörde ve her pozisyonda bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Yurtdışında dil eğitimi almak ise baştan sona çok iyi planlanması 
ve doğru yönlendirilmesi gereken bir süreç. Yurtdışında eğitim görmek isteyenlerin bu süreçle ilgili tüm sorularını yanıtlamak üzere, EF’in deneyimli eğitim danışmanları Antalya’da düzenlenecek toplantıda öğrenciler ve anne-babalar ile buluşacak. “Hangi ülkede yurtdışı dil eğitimi almalıyım?”, “Ne kadar süre eğitime devam etmeliyim?” 

“IELTS/TOEFL gibi sınavları geçmek için ne yapmalıyım?” gibi sorular 22 Mart Cumartesi günü, 13:00-15:00 saatleri arasında EF Antalya Tanıtım toplantısında yanıtlanacak. 

Etkinliğe www.ef.com.tr/toplanti adresinden kaydolmak yeterli.

Yurtdışı dil eğitiminde Türkiye'nin en tecrübeli eğitim danışmanları Antalya’da, EF’in dünyanın 41 şehrindeki dil okulları, 7 farklı yabancı dil seçeneği, pasaport-vize işlemleri, YÖK denkliği, yurtdışında ulaşım, konaklama ve yurtdışında çalışma imkanlarına kadar her türlü soruyu yanıtlayacak. EF Antalya Toplantısı’na katılanlar yurtdışı dil eğitimi konusunda merak ettikleri her şeyin yanıtını bularak hayallerine bir adım daha yaklaşacaklar.

Şanslı bir kişiye EF Los Angeles okulunda 1 hafta dil eğitimi hediye!
Mart ayı içerisinde değişik illerde yapılan EF Tanıtım Toplantılarına katılan kişiler arasında yapılacak çekiliş sonucunda, tanıtım toplantılarına katılan şanslı bir kişi EF Los Angeles okulunda bir hafta ücretsiz İngilizce dil eğitimi kazanacak. Hediye çekilişine katılmak için 

etkinliğe www.ef.com.tr/toplanti adresinden kaydolmak yeterli.
EF Education First Uluslararası Dil Merkezleri Türkiye Ülke Müdürü Gökhan Özdemir, İngilizce öğrenmek için yüksek miktarda para harcamak yerine ailelerin ve öğrencilerin doğru eğitim yöntemlerine yatırım yaparak daha fazla ilerleme göstereceğini ifade ediyor. Yurtdışında eğitim de bunların başında geliyor. Gökhan Özdemir verdikleri danışmanlık kapsamında yurtdışı eğitim programları seçimi, kayıt, vize, konaklama, ulaşım, sigorta ve daha pek çok konuda öğrencilere yol gösterdiklerini ve işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtiyor. EF, yurtdışı eğitim imkanlarını tanıtan etkinliklerin yalnızca üç büyük şehirde yapıldığından şikayet edenler için bulunmaz bir fırsat sunacak.

Daha fazla bilgi için: www.ef.com.tr/toplanti
Editör: Haber EDİTÖR