Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Kasabası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i misafir etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in konuk olarak katıldığı programa AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Başkan Uzun'la bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey ve misafirler, ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Camii avlusunda kurulan iftar sofralarını ziyaret ederek vatandaşların Ramazan’ını tebrik etti. Alanda yer alan stantları da ziyaret eden Uzun ve Güzelbey vatandaşlarla da sohbet etti.

Beylikdüzü'ne renk katan etkinliklerin hemşerilerini memnun ettiğini ve bu memnuniyetin Jokerbet kendilerini sevindirdiğini söyleyen Başkan Yusuf Uzun, “Hemşehrimiz memnun oldukça biz daha çok mutlu oluyoruz" dedi. Başkan Güzelbey ise yaptığı konuşmasında Başkan Yusuf Uzun’a her konuda destek vermeye hazır olduklarını belirterek, Ramazan Etkinlikleri’ni çok başarılı bulduklarını söyledi ve emeği geçenleri tebrik etti.

Her gün müzik, sohbet ve yarışma gibi programların yer aldığı etkinlik alanı bu kez şair Sunay Akın’ı sevenleriyle buluşturdu. Ünlü şair, kişilerin çocukluk, gençlik ve yetişkinlik olgularını edebi bir dille anlattı. Türkiye ve diğer ülkelerdeki okuma oranlarını tek tek sıralayan usta şair şunları söyledi: "Başka ülkelerde insan başına sayısız kitap düşerken, burada kitap başına düşen insan sayısı 6’yı geçmiyor. Dünya bugün yaşanabilecek bir yerse bunu okuyanlara borçluyuz.”

İlçenin son derece modern bir yapı olarak görüldüğünü de ifade eden sanatçıya, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil çiçek takdim etti.





Kaynak: cha