Bu özel gün için oluşturduğu rahat ve şık anneler günü koleksiyonu ile Ayakkabı Dünyası yine ilk adresiniz olacak.

Zengin marka ve model seçeneklerini uygun fiyatla sunan Ayakkabı Dünyası, bu Anneler Günü'nde de annelere rahat ve kullanışlı ayakkabılar sunuyor. Farklı tarzdaki ayakkabı modelleri ile geniş seçenek alternatifi sunan Ayakkabı Dünyası anneler günü alışverişinizi kolaylaştırıyor.

Dünyanın en çok takip edilen modellerini anneler için yeniden yorumlayan Ayakkabı Dünyası, bu özel gün için hazırladığı seçenekleri ve uygun fiyatları ile hem işinizi kolaylaştırıyor hem de anneleri mutlu ediyor. Bütün Ayakkabı Dünyası mağazalarından yer alan bu koleksiyona www.ayakkabidunyasi.com.tr adresi üzerinden de ulaşmak mümkün.

Rahatına düşkün annelere Eclipse Comfort;

Anneleri rahat ettirmek için özel tasarlanan yumuşak tabanlı, gerçek deri, nefes aldıran ve uzun süre ayakta kalma imkanı sunan Eclipse Comfort serisi 89,90 TL’den başlayan fiyatlarla bu sezon annelerin favorisi oluyor.

Modayı takip etmeyi seven annelere BE Live ve ProvoQ;

Yalnızca Ayakkabı Dünyası'nda bulabileceğiniz Be Live ve ProvoQ markaları ile anneler modayı yakalıyor. Birbirinden dikkat çekici, kullanışlı ve rengarenk modeller ile anneler günlük kullanımdan abiyeye tüm seçeneklere Be Live ve Provoq ile uygun fiyatlarda ulaşabiliyor.

Bu anneler gününde de Ayakkabı Dünyası annelere yüzde yüz rahatlık garanti ediyor.
Editör: Haber EDİTÖR