Tekzen’de kahve takımları 19.99 TL’den, yemek setleri 79.99  TL’den, saç şekillendirme setleri 89.99 TL’den satışa sunuluyor.

 

Annesini hem mutlu edecek hem de onun ihtiyacını karşılayacak bir hediye arayışında olanlar için Tekzen hepsi birbirinden özel yüzlerce hediye seçeneği sunuyor. Tekzen’de Anneler Günü’ne özel 19.99 TL’den başlayan fiyat avantajları ve indirim fırsatları da hediye alışverişine çıkanları bekliyor.

Mutfakta hünerli annelerin işini kolaylaştırmak için 8 Mayıs tarihi itibarıyla Premier Cam Rondo 59.99 TL’den, güzel sofralar kurmaktan hoşlanan annelerin kalbini çalacak Kütahya Porselen’den yemek seti 79.99 TL’den, kahve takımı 19.99 TL’den, yazın balkonda keyifli çay sohbetleri için Bistro Set 179.90 TL’den, bakımına özel önem veren anneleri mutlu edecek Fakir saç şekillendirme seti 89.99 TL’den Tekzen mağazalarında satışa sunuluyor. Üstelik bazı ürünler ZenCard avantajıyla tüm Tekzen’lerde sizleri bekliyor.

Anneler Günü’nde annenizin hediyesini Tekzen’den alın, hem onu mutlu edin hem de uygun alışveriş fırsatlarından yararlanın..!

Editör: Haber EDİTÖR