AK Partili yöneticilerin insanların aklıyla alay ettiğini savundu. 2007 yılından buyana apronon ve pistin büyütülmesi gerektiğini söylediklerini söyleyen Özgenç, “Apronun büyütülmesi kararının bir müjde gibi duyurulmasına şaşıyorum. 2007 yılından beri beklenen olayın şimdi yapılması şaşırtıcı. Taksit taksit izin çıkartıyorlar. Verirsin pistin uzatılması ve apronun büyümesi için gerekli olan izni, şirket ister yapar ister yapmaz. Kendisi karar verir. Bu izinlerin böyle azar azar yapılması ilginç. Alanya’da bazı siyasilerin bunu müjde olarak duyurması da bölge adına utanç verici bir yaklaşımdır. İnsanların aklıyla alay etmektir. Bu sevindirici bir haber değildir” dedi.
AZAR AZAR YEM ATIYORLAR
AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit’in yaptığı bir açıklamaya değinen Özgenç, “Akşit küçük bir çocuk edasıyla bir açıklama yapmış. Benim bu hizmeti de sahipleneceğimi söylemiş. Kimse yaptığımız açıklamalarda ‘Bunlar da hiçbir şeyden hoşnut olmuyorlar’ sonucunu çıkarmasın. Ben Bahattin Akşit değilim. Ben bunun nesini sahipleneyim ki? İyi olan şeyi sadece alkışlarız. Görüldüğü üzere gerek hastane inşaatında etkisiz tavırları, gerek karayollarının kavşakları açması yönündeki etkisiz tavırları ortada. Neyine teşekkür ediyorsun? Bu zaten yıllar önce yapılması gereken bir olaydı. Önüne azar azar yem atılan tavuklar gibi buna mutlu mu olacağız? Bunu acizlik olarak görüyorum. Diyecek bir şey bulamıyorum. Ne diyelim umarım devamı gelir” diye konuştu.
Elinde güç olan insanların gerekeni yapmadığını dile getiren Özgenç, pistin uzatılması gerektiğini de bir kez daha söyledi. Pistin uzatılması için de 10 yıl beklemek istemediklerini belirten Özgenç, elinde güç bulunan kişilerin harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
Editör: Haber EDİTÖR