Kelebek Tasarım Ekibi'nden Sevcan Ekmekçioğlu ve Gürkan Gülturan ile İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda'nın; ürünlerin tümünde ayrıntılardan kaçınarak ortaya çıkardığı yenilikçi 3 Kelebek Mobilya koleksiyonu, ilk kez görücüye çıktığı İSMOB 2014 fuarında ilginin odağında yer aldı.
Kelebek ve Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Davut Doğan, Kelebek Mobilya olarak 2014'te de büyümeye devam edeceklerini ve yeni başarılara hep birlikte imza atacaklarını vurgulayarak, "2012'de atağa kalkan Kelebek, 2013 yılı başında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. 2012'nin ikinci yarısından bugüne kadar toplam 18 yeni mutfak mağazası açtık. Hedefimiz, Kelebek Mutfak'ın mağaza sayısını 2014 yılı sonuna kadar 50'ye ulaştırmak. Bununla ilgili Türkiye'nin her yerinden bayilik taleplerini alıyoruz" dedi ve 2014'ü "müşteri memnuniyeti ve ihracat yılı" olarak ilan ettiklerini belirtti.

79 yıllık geçmişi ile Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek ve tarihinde çok sayıda ödüle layık görülen Kelebek Mobilya, son olarak İMOB 2013 Tasarım Yarışması'nda, oturma grubu dalında ödüllendirilmişti. Kelebek Mobilya, özellikle genç ve şehirli kitlenin beğenisini kazanacak yeni tasarımlarıyla, bu yıl da çok iddialı konumda.
Editör: Haber EDİTÖR