Mobilya sektörünün ihracatına ve iş hacmine destek olmak için 15 yıldır aralıksız mobilya fuarları düzenleniyor. Dünyanın en büyük 5 mobilya ihracatçısından biri olmayı hedefleyen Türk mobilya sektörünün bu hedefe ulaşmasında İMOB 2019 büyük katkılar sağlayacak. Katılımcıların fuar esnasında yapacağı ihracatın bir milyar doları aşması bekleniyor.

CNR İMOB, Ticaret Bakanlığı'nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) Projesi kapsamında Türkiye'nin en kapsamlı alım heyetleri organizasyonlarından birine ev sahipliği yapacak. Geniş ihracat yapma potansiyeline sahip, 800'den fazla ithalatçı firmanın yer alacağı "Alım Heyetleri B2B Eşleştirme Programı"'na katılacak. IMOB Fuarına yönelik olarak

Ayrıca CNR tarafından organize edilen hosted buyer programı yer alacak. CNR İMOB'da sektörün önde gelen markalarının imza attığı Türk mobilya endüstrisinin en güzel tasarımları, zincir mağazaların yetkilileri, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar, mobilya mağaza sorumlularının da aralarında bulunduğu 150 binin üzerinde ziyaretçiyle buluşacak.

Editör: Haber EDİTÖR