Western Union şirketi, Ramazan 2012 kampyasında 60 bin dolar bağışta bulunacak.

Uluslararası para gönderme-alma şirketi Western Union, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programını kapsamında bulunan ‘Ramazan 2012 Kampanyası’nı desteklediğini açıkladı. Western Union’ın sosyal sorumluluk projelerinde birisi olan kampanya, Dünya Gıda Programı dahilinde dünyanın her yerinde okula giden çocuklara 60 bin dolar değerinde bağışta bulunmayı hedefliyor. Çocukların yaşadığı açlığa dikkat çekmek için harekete geçen şirket ABD’de bulunan müşterileri için online oynayabilecekleri ‘Feneri Yak’ oyununu oynamaya davet ediyor. Ücretsiz oynanabilecek oyun 19 Sahabet Ağustos tarihine kadar www.westernunionramadan.com adresinden ulaşabilecek.

Dünya Gıda Programı İletişim, Kamu Politikaları ve Özel Ortaklıklar Müdürü, Nancy Roman, içimizdeki bağış yapma ruhunu fark etmemiz için mükemmel bir zaman olduğunu ifade ederek, “Western Union’ın global yapısı bir sonraki günün yemegi için mücadele eden milyonlarca insanın sesi olarak açlık mesajının daha da yaygınlaşmasını sağlayacak.” dedi.

Kuzey Amerika, Western Union’ın Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Laston Charriez, “Bu benzersiz fırsat, kutsal Ramazan ayıyla özdeşleşen paylaşma ve bağış yapma duygusuyla birbirini mükemmel bir şekilde tamamlıyor ve kampanya müşterilerimize dünyada her gün açlıkla mücadele eden yardıma muhtaç çocuklara yardım eli uzatmakta bize katılma fırsatı sunuyor.” şeklinde açıklamada bulundu.
Kaynak: cha