Antalya’da evde ders çalışma imkânı olmayan ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Av. Emrah Taşkın'ın talimatları doğrultusunda öncelikli olarak kız öğrencilere hafta sonunda Ülkü Ocakları’nda etüt yapabilme imkânı sağlandı. 

Hafta sonlarında uygulanacak projede, öğrenciler Ülkü Ocakları’nda ev ödevlerini yapıp sınavlara hazırlanacaklar. 

Projeyi hayata geçiren Antalya Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Başkanı Cemile Ötgen öğrencileri ilk derste yalnız bırakmadı. 

Üniversiteli öğrenciler sayesinde ilk ve ortaöğretimli öğrencilere hizmet verileceğini ifade eden Taşkın, “Fedakâr üniversiteli kardeşlerimiz ve bayanlar birimimiz sayesinde, bu çocuklar hafta sonların burada bir etüt merkezi şeklinde, buradaki hizmetlerimizden yararlanacaklar. Aynı zamanda bayanlar birimimizdeki arkadaşlarımız, burada bir danışmalık hizmeti verecekler. Bu kardeşlerimizin en azından zayıf olan dersleri konusunda onlara yardımcı olmak bizim yegâne amaçlarımızdan biridir. Amacımız; evde ders işleme imkânı olmayan çocukların sıcak bir ortamda ders çalışmasını sağlamaktır. Üniversiteli arkadaşlarımız burada aynı zamanda çocukların soruları var ise sorularını cevaplandırıyorlar. Ayrıca; ocağımızda bulunan geniş yelpazeli kütüphanemiz, tüm kardeşlerimizin kullanımına açıktır. Tüm kardeşlerimiz bizimle iletişim kurup, bu imkanlarımızdan yararlanabilirler.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber EDİTÖR