Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu:

“Başarılı bir girişimcilik örneği olarak 2012 yılından bu yana kesintisiz şekilde büyüyen şirketimiz şu anda Türkiye’de 43 ilde 173 restorana sahip bir marka. Antalya ise kuruluşumuzdan sonra ilk yatırım yaptığımız şehirlerden biri.

Yakın zamanda Konyaaltı’nda açtığımız yeni şubemizle birlikte Antalya’da toplam 14 restorana ulaştık ve Antalya şu anda İstanbul’dan sonra en çok restoranımızın olduğu ikinci şehir konumunda. Bölgeye olan yatırımlarımıza 2019’da da devam ederek

Antalya’nın seçkin lezzet ve sosyalleşme adreslerinden olmayı sürdüreceğiz."

Akılalmaz lezzeti ve farklı konseptiyle gönüllerde taht kuran Tavuk Dünyası, sadece 6 yıl gibi bir sürede Türkiye’de 43 ilde 170’den fazla restorana ulaştı.

Kocaman, doyurucu tabaklarda enfes makarna ve taptaze Akdeniz salatası ile sunduğu leziz tavuklarını, ulaşılabilir fiyatlarla konforlu bir restoran atmosferinde sunan Tavuk Dünyası, 2018 yılını ise gerçekleştirdiği 35 yeni restoran yatırımıyla kapatmaya hazırlanıyor.

Antalya’daki ilk şubesini 5 yıl önce Marka Antalya AVM’de açan Tavuk Dünyası, bu bölgedeki yatırımlarına 2018 yılında da devam etti. Yılın son günlerinde, Antalyalı basın mensuplarıyla bir araya gelen Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, kısa bir yıl değerlendirmesi yaparak başladığı açıklamalarında şu bilgileri verdi: “Yüzde 60 oranındaki bir büyümeyle kapattığımız 2017’den sonra 2018’e 35 yeni restoran hedefiyle başlamıştık. Değişen ekonomik dengeler ve şartlara rağmen yıl hedeflerimizde herhangi bir değişiklik yapmadan çalışmalarımızı sürdürdük ve yılın başından bu yana 17 ilde 32 yeni şube açtık. Yılın son gününe kadar açılacak 3 yeni restoranımızla birlikte 2018’i tam 35 yeni şube ile kapatmış olacağız. Mutlulukla ifade etmek isterim ki; müşterilerimizin bize olan ilgisi bu yıl da artmaya devam etti ve Kasım ayı sonu itibarıyla restoranlarımızda sene başından bu yanayaklaşık 19 milyon müşterimizi ödüllü lezzetlerimizle ağırladık.”

Volkan Mumcu: İstanbul’dan sonra en çok şubemiz Antalya’da

Konyaaltı’nda cadde restoranı olarak geçen hafta kapılarını açan yeni şubeleriyle birlikte Antalya’daki restoran sayılarını 14’e çıkardıklarını söyleyen Volkan Mumcu, şirketin Antalya özelindeki hedefleriyle ilgili ise şunları söyledi: “Tavuk Dünyası olarak Antalya’daki ilk yatırımımızı 2013 yılında yapmıştık. Turizmin olduğu kadar ‘Konuk Ağırlamanın’ da başkenti olarak gördüğümüz bu güzel şehrimize yatırımlarımızı hep artırarak sürdürdük. Lezzetli ve keyifli bir yemek molası vermek isteyen herkes Alanya, Manavgat, Kemer ve Antalya’nın merkezi gibi farklı birçok bölgesinde bulunan restoranlarımız sayesinde, ödüllü lezzetlerimizin tadını keyifli bir atmosferde çıkarmaya başlayabiliyor” diye açıkladı.

Antalya’daki restoranlarında 2018’in başından bu yana yaklaşık 1,5 milyon Antalyalıyıağırladıklarını da sözlerinde ekleyen Volkan Mumcu, “Müşterilerimizin markamıza duyduğu sevgi, Antalyalı yatırımcılarımızın da markamıza olan ilgisini artırıyor. Biz de Antalya’daki yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Antalya’nın İstanbul’dan sonra en çok şubemizin olduğu 2. şehir olması da bunun en iyi kanıtı diye düşünüyoruz. 2019 yılında Antalya’yı yatırım radarımızda tutmaya devam edecek, yatırımcılarımızdan gelen talepleri değerlendirmeyi ve bölgeye yeni restoranlar açmayı sürdüreceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Editör: Haber EDİTÖR