Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom’un dijital yaşam koçlarından Kaan Sezyum da, Koç Fest kapsamında 12 Mayıs’ta Akdeniz Üniversitesi’nde sahne alacak. Sezyum, mizahi bir bakış açısıyla dijital teknolojilerin sosyal ve günlük yaşama etkilerini, dijital yaşamın keyfini yaşatacak tüyoları eğlenceli bir şekilde üniversiteli gençlerle paylaşacak.


Türkiye’nin Dijital Yaşam Koç’u Bilkom’un dijital yaşam koçlarından olan Kaan Sezyum Koç Fest kapsamında 12 Mayıs’ta Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde gençlerle buluşacak. Koç Fest’te, Kaan Sezyum’un yanı sıra Semih Saygıner, Mesut Süre ve Athena da yer alacak.

Kaan Sezyum ve “The Witcher 3: Wild Hunt”ın kostümlü karakterleri, Koç Fest’e ayrı bir renk katacak!

Müzisyen, radyo sunucusu, gazeteci-yazar, reklamcı kimliğinin yanı sıra Bilkom’un dijital yaşam koçu unvanı da bulunan alanının sevilen ismi Kaan Sezyum’un yanı sıra Bilkom ayrıca, klasik karanlık fantezi hikayesi oyuncularının büyük bir heyecanla beklediği “The Witcher 3: Wild Hunt”ın 19 Mayıs’taki lansmanı öncesinde, oyunun en önemli karakterlerini de özel kostümleriyle taşıyarak Koç Fest’e renk katacak.
Editör: Haber EDİTÖR