Yaptığı dev projelerle ve belediyecilik hizmetleriyle Kepez’e şehir kimliği kazandıran, yaşayanların yüzünü güldüren Başkan Hakan Tütüncü, yeni dönem için merakla beklenen projelerini kamuoyuna açıklıyor. Başkan Tütüncü, Çarşamba günü Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde saat 11’de proje tanıtım toplantısı düzenliyor.
2009 seçimlerinde 41 proje ile yola çıkan ve seçimi kazanan Başkan Tütüncü, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Kepezlilere 70 proje vaat ediyor.

Her yaş grubuna proje

Tütüncü, geride bıraktığı 5 yılda ise 41 projenin çok üzerinde yatırım yaparak Antalya’nın arka bahçesi, diye küçümsenen Kepez’i hem şehirleştirdi hem de kentin yeni yaşam merkezi haline getirdi. Tütüncü, 2. döneminde ise Kepez’i, hem Antalya’nın lokomotifi yapacak olan hem de ilçe halkının yaşam standartlarını yükseltecek olan dev projelere imza atacak.
Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, her yaş grubunun ihtiyaçlarına cevap verecek olan 70 proje hazırladı. Tütüncü, “7’den 70’e Kepez’imize 70 Proje” sloganı ile hazırladığı 70 projeyi, Çarşamba günü Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde saat 11’de düzenleyeceği proje tanıtım toplantısı ile açıklayacak.

Daha büyük bir vizyon ortaya koyacağız
Antalyalıları heyecanlarını paylaşmaya davet eden Başkan Hakan Tütüncü, “Modern bir şehir vizyonu ortaya koyduk. Bu hedefe ulaşmak için gayret ettik, gecemizi, gündüzümüzü kattık. Eserlerimiz böyle ortaya çıktı. Kepez'e armağan ettiğimiz dev eserleri, ufku, vizyonu olmayan bir belediye başkan ya da ufku ve vizyonu olmayan bir ekip başaramazdı. 2. dönemimizde vizyonumuzu daha da güçlendiriyoruz. Daha büyük vizyon ortaya koyacağız. Şu ana kadar Antalya çapında marka projeler ortaya koyduk. Şimdi Türkiye’de adından söz ettirecek, bir ilçe belediyesi olmanın gayreti içerisinde olacağız. Elbette ki hedefimiz bu olunca çok daha büyük eserleri halkımıza kazandıracağız.” açıklamasını yaptı.
Editör: Haber EDİTÖR