Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan
Üsküdar Üniversitesi, 3-4-5 Nisan tarihlerinde, Cam Piramit Antalya’da gerçekleştirilecek Kaleiçi Rotary Yüksek Öğretim Günlerinde lise öğrencilerine üniversite tercihleri konusunda bilgiler verecek.

Yükseköğrenime geçişte en önemli engel olan LYS’ye oldukça az bir zaman kaldı. Öğrenciler gelecekte çalışmak istedikleri meslekleri seçmeden önce zorlu bir sınav maratonundan geçiyorlar. Sonrasında ise hayatlarının tercihlerini yapacaklar. Tercih döneminden önce pek çok ilde gerçekleştirilen Yüksek Öğrenim fuarları sayesinde öğrenciler meslek seçiminden, gidecekleri üniversiteye, üniversitedeki koşullardan burs olanaklarına kadar pek çok konuda detaylı bilgi alabiliyorlar. Kaleiçi Rotary kulübünün 14. sünü düzenleyeceği Yüksek Öğrenim Günleri Üsküdar Üniversitesi’nin de katılımıyla 3 Nisan 2014, Perşembe günü Cam Piramit‘de kapılarını açacak.

Organizasyonun ilk gününde saat 15.15’de Üsküdar Üniversitesi’nden Uzman Psikolojik Danışman Ece Tözeniş, öğrencilerin gelecek tercihlerine ışık tutacak “Değişen İhtiyaçlar, Yenilenen Meslekler” konulu seminer verecek.

“Değişen İhtiyaçlar, Yenilenen Meslekler”

Geleceği yönetmek mümkün mü? Değişen ihtiyaçlar ve yenilenen meslekler neler? Genetik bilim nereye gidiyor? İnsanı anlamak mümkün mü? Eğitimde teknoloji kullanımının önemi ne? Bilimsel bir üniversite nasıl olmalı? Bu ve benzeri birçok sorunun yanıtı fuarın ikinci günü Üsküdar Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve Uzman Psikolojik Danışman Ece Tözeniş, tarafından “Değişen İhtiyaçlar Yenilenen Meslekler” başlığı altında bir sunumla katılımcılara aktaracak.

Üsküdar Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencileri eğlenceli etkinlikler ve hoş sürprizler de bekliyor.


Bilgi için : İletişim Ofisi Halkla İlişkiler Ajansı / Nuray Artış

[email protected] / 0212 324 80 17
Editör: Haber EDİTÖR