Harley-Davidson tarafından Türkiye’de bu yıl ikincisi düzenlenen “Benim Harley’im’’ yarışmasında Harley-Davidson tutkunları yarı finallerde yaratıcılıklarını sergiliyor.

3 Ekim tarihinde İstanbul’da düzenlenecek ulusal finalde Street, Performance, Touring kategorilerinde yarışacak olan motosiklet tutkunları, bölgesel yarı finallerde ödül sahibi olmak için kişiselleştirdikleri Harley’leri ile karşı karşıya gelecek.

Bir ödül de izleyicilerden...

Üç kategorinin yanı sıra final etkinliğine katılacak motosiklet tutkunları, finalistleri oylayarak “İzleyici Özel Ödülü”nün sahibi olacak Harley-Davidson’ı belirleyecek.

Harley-Davidson tutkunları İzmir’de karşı karşıya geliyor

Tüm Türkiye’den Harley-Davidson sahiplerinin kişiselleştirerek kendi tarzlarını yansıttıkları yarışmanın bölge yarı-finali 5 Eylül tarihinde Harley-Davidson® Antalya bayisi tarafından düzenlenecek. Jüri ve izleyicilerin belirleyeceği yarışmacılar, 3 Ekim tarihinde İstanbul’da düzenlenecek ulusal finalde diğer lokal finalistler ile karşı karşıya gelecek.

Motosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson, motosiklet tutkunlarına karakterlerini yansıtan ve kendi imzalarını taşıyan modelleri yaratma imkanı veriyor. Harley-Davidson‘nın sınırsız modifiye seçeneği sayesinde motosiklet tutkunları, sıradanlıktan sıyrılıp kendilerine özel eşsiz modellerini yaratabiliyor. Birçok Harley-Davidson orijinal parça ve aksesuar seçeneği ile Harley severler motosikletlerini 10000’den fazla farklı şekilde modifiye edip ruhlarındaki tutkuyu ve hayal güçlerini bütün dünyaya gösterebiliyorlar.

Motorlarını tutkuyla ve hayal güçleriyle kişiselleştirmek isteyen Harley severler, yarışma ile ilgili daha fazla bilgiye Harley-Davidson® Antalya bayisinden ulaşabilirler.

Benim Harley’im Antalya Programı

5 Eylül 2015 – Harley-Davidson® Antalya Adres: Rauf Denktaş Cad. No:65 Muratpaşa-Antalya

Editör: Haber EDİTÖR