Vodafone’un sürekli altyapı ve hizmet yatırımlarıyla güçlendirdiği şebekesi üzerinden Vodafone’lular, 31 Aralık 2017 ve 1 Ocak 2018 tarihlerini kapsayan 2 günde toplam 412 milyon dakika konuştu, 179 milyon SMS gönderdi ve 4,5 milyon GB mobil internet kullandı. Böylece Vodafone’lular, yılbaşı tatili süresince özgürce ve doyasıya iletişim kurmanın keyfini yaşadı. Antalya, 2018’e girerken en çok mobil internet kullanan beşinci, en çok konuşan altıncı, en çok SMS gönderen dokuzuncu il oldu.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, 23,2 milyon abonemizle Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketiyiz. Müşterilerimize genişbant teknolojilerdeki global deneyimimizi ve en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Yaptığımız her işin merkezine müşterilerimizi yerleştiriyor, ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya odaklanıyoruz. Yılbaşı tatilinde de geniş kapsama gücümüzle abonelerimizin kesintisiz iletişim ihtiyacını karşıladık. Abonelerimiz 412 milyon dakika, 179 milyon SMS ve 4,5 milyon GB mobil internet kullanarak sevdikleriyle yılbaşını kutladı. Bu vesileyle, tüm halkımızın yeni yılını kutluyoruz.”

Yılbaşında en çok konuşan diğer iller İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, İzmir ve Bursa olurken, en çok SMS gönderen diğer iller İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, İzmir ve Adana; en çok mobil internet kullanan diğer iller de İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa oldu.

Vodafone’luların yılbaşında en çok aradığı ülkeler sırasıyla Almanya, KKTC, Hindistan, Fransa ve Afganistan, en çok SMS gönderilen ülkeler ise İngiltere, KKTC, Almanya, Fransa ve Rusya oldu.

Vodafone Red aboneleri de yurtiçi ve yurtdışı fiyat ayrımını ortadan kaldıran “Her Şey Dahil Pasaport - Dünya” hizmeti ile tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve internetlerini 104 ülkede tıpkı Türkiye'deymiş gibi yılbaşı tatili süresince özgürce kullandı

Editör: Haber EDİTÖR