Merkezi İzmir’de olan Anadolu Tekstil’in kurucusu Mehmet Küçükkuş, mağaza ortakları Tekin Tokoğlu, Çağlar Küçükkuş ve İbrahim Karaaslan’ın açılış kurdelesini birlikte kestiği mağazanın açılışına İzmir, İstanbul, Bodrum ve Antalya’dan perakende sektörü temsilcileri katıldı.
Almanya’da da Brand New Products adlı firması olan Anadolu Tekstil’in kurucusu Mehmet Küçükkuş, açılışta yaptığı konuşmada turizm sektörünün ihtiyacı olan tekstil ürünlerini açılışı yapılan mağazada Antalyalıların hizmetine sunacaklarını belirtti. Turistik tesisler, otel, restoran ve lokantaların tente, pergola, branda siparişlerine cevap veren perakende sektörünün artık Antalya dışında ürün aramayacağını, sektörün bu ürünleri yerinde ve hemen tedarik edebileceğini ifade eden şirket ortakları mağazanın 3 ay mal stoklu çalışacağını, bunun da sektöre zaman bakımından rahatlık kazandıracağını söylediler.

Anadolu Tekstil Hakkında
Merkezi İzmir’de olan Anadolu Tekstil, 29 yıldır dünyanın sayılı markalarının tekstil ürünleri ithalatçısı olarak faaliyet gösteriyor. Almanya’da da firması olan Anadolu Tekstil Branda, Tente, Pergola, Şemsiye gibi tekstil ürünleri ile bunların aksesuarlarının toptan ticaretini yapıyor.
Editör: Haber EDİTÖR