All Stars basketbol ve voleybol yaz kampı, 9-18 yaş kız ve erkek sporcuların, kategorisinde ilgi duydukları spor branşında farklı, eğlenceli ve öğretici bir kamp ortamında paylaşmayı, sorumluluk almayı ve geleceğe daha sağlam bir adım atmayı öğrenmek için branşında uzman, milli takımlar seviyesinde ve üst liglerde çalışmış, branşlarında alt yapılarda uzun süre görev yapmış uzman eğitmenler eşliğinde, benzersiz bir kamp deneyimi sunuyor.

 

Yaz kampı, lokasyon ve ve konfor olarak Antalya’nın en iyi otellerinden olan Eftalia Aqua Resort, Eftalia Aqua Park ve Eftalia Marin Otelleri’nde Genç, Yıldız, Küçük, Minik ve Extra Minik Kategorileri’nde düzenlenecek olan turnuvalar ile dolu dolu gerçekleşecek. Organizasyon, 20-25 Haziran’da kulüp altyapı formatında ve 25-30 Haziran’da ise gelişim kampı formatında ,alanında uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenecek.

 

Basketbol ve voleybol kampına katılan tüm sporculara kamp çantası içerisinde 2 adet maç forması, kamp tişörtü ve bandana hediye edilirken, tüm katılımcılara turnuva sonunda sertifika, dereceye girenlere kupa ve madalya ve her takım sorumlusuna CD'de kamp anıları içeren fotoğraf ve videolar verilerek turnuva ölümsüz hale getirilecek. Katılımcıları ayrıca, yunus gösterisi, paintball, dalış (aile izni ile) ve Alanya turu gibi bir çok fırsat beklemektedir. Kampta her takımdan 1 sporcunun dahil edileceği yetenek yarışması sonunda ise ilk 3 sporcumuza sürpriz hediyeler verilecektir.

 

All Stars Yaz Kampı hakkında daha fazla bilgi ve kayıt için, allstarssportscamp.com adresini ziyaret edebilir ya da[email protected]’a mail atarak yetkililerden bilgi alabilirsiniz.

Editör: Haber EDİTÖR