‘Emniyet WhatsApp İhbar Grubu’nu kuran AEDAŞ, başta sokak aydınlatmaları olmak üzere bu hattan gelen bildirimler sayesinde şikâyet ve taleplere hızla çözüm üretiyor.

BİR AYDA 1.491 ARMATÜR ONARILDI

Daha aydınlık ve güvenli sokaklar ve caddeler için Antalya Emniyet Müdürlüğü ile iş birliğine gittiklerini dile getiren AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, “Bu çerçevede 3 Ekim tarihinden itibaren Emniyet WhatsApp İhbar Grubu’nu oluşturduk. Emniyet görevlilerinden gelen şikâyet ve talepleri bu hat sayesinde çok daha hızlı çözüme ulaştırıyoruz. Şimdiye kadar Emniyet’ten gelen talepler doğrultusunda 1.491 armatür onarılarak taleplerin tamamı karşılandı” diye konuştu.

ARMATÜR BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

Daha önce bölgesindeki muhtarlara yönelik WhatsApp grupları da oluşturan AEDAŞ, bunun yanı sıra yıl içinde başta Antalya olmak üzere Isparta ve Burdur’da enerji hatlarının bakımı, aydınlatma armatürlerinin bakım ve yenilenmesine yönelik yatırımları hayata geçirmişti. Türkiye’nin turizm başkenti Antalya başta olmak üzere hizmet verdiği yaklaşık 37 bin kilometrekarelik alan içinde abonelerinin güvenliğine de büyük önem veren AEDAŞ, bu amaçla sokak aydınlatmalarındaki sorunların çözüm sürecini hızlandırmayı hedeflerken bakım ve onarım çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Editör: Haber EDİTÖR