Park Alanya’da mangal partisi düzenleyerek oyunculara jest yapan Başkan Yücel,  oyunculara ve ekibe tek tek teşekkür etti.

Mangal Partisine Başkan Adem Murat Yücel’in yanı sıra, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Takım Antrenörü Serdar Esen, Yardımcı Antrenör Lale Ertekin, geçen yıl takımın 1.Lig’e çıkmasında büyük emeği bulunan Bisiklet Federasyonu eski Başkanı Emin Müftüoğlu, oyuncular ve teknik heyet katıldı.

Önümüzdeki sezon oyunculara 1.Lig’de başarılar dileyen Başkan Yücel, ”Önce şampiyonluk için tüm ekibi kutlarım. Soğuk-sıcak demeden gösterdiğiniz başarıyı takdir etmemek mümkün değil.  Alanya’nın adını sporla duyuran tüm sporcularımızla ve teknik heyetimizle gurur duyduk.  Takımımızın bu yıl Akdeniz Bölgesi’ni temsil edecek olmasından dolayı son derece mutluyum. Geçen yıl elde edilen başarıların daha da ötesine ulaşmak için belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Tekrar, geçen yıl takıma büyük katkıları olan spor adamı Emin Müftüoğlu’na, Kulüp Başkanımız Mehmet Erken’e, yönetim kuruluna, teknik heyetimize, sporcularımıza ve tabi ki her maçta salona gelerek takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. “ dedi.  

Editör: Haber EDİTÖR