Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak çağdaş bir ülke için öğretmenin ve eğitimin önemine dikkat çekti. Başkan Yücel, Cumhuriyeti ve bağımsızlığımızı koruyacak yeni nesillerin temelini öğretmenlerin attığını söyledi.

En zor şartlarda dahi eğitim meşalesini yakmak için ülkenin her köşesine ulaşan öğretmenlerin, kutsal bir görevi icra ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Öğretmenlerimiz ülkemizin geleceğini karartmak isteyenlere inat, canları pahasına yılmadan, usanmadan aziz bir görevi yerine getirmektedirler. Bizlere bilmediklerimizi öğreten, hayatımızı doğru yönlendirmemize yardımcı olan, bağımsızlığımızı koruyacak kuşakları yetiştiren, değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü, bir kez daha kutluyor, ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Yücel, ülkenin geleceğine yön veren öğretmenlerin zorlu şartlarda görevlerini yerine getirirken Belediye’nin de eğitim yatırımlarını arttırarak her türlü desteği vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber EDİTÖR