Sosyal Yardım İşleri’nden sorumlu Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, etkinliğe katılarak huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.
Alanya Huzurevi Müdürlüğü’nün Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Seramoninin ardından açılış konuşmasını yapan Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan; “Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz etkinliğe her konuda destek olan Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan’ın ardından söz alan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, huzurevi sakinlerinin Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutlarken şunları kaydetti; “Öncelikle bu güzel etkinliği düzenlediği için Alanya Huzurevi Müdürlüğü’ne teşekkürlerimi sunarım. Burada yaşayan saygıdeğer büyüklerimin Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutlarım. Ancak şunu belirtmek isterim ki, büyüklerimize saygı bir günle sınırlandırılmamalıdır. Yılın her günü, her saati onlara saygı ve hürmet göstermeliyiz. Çevremizde gördüğümüz bütün güzel oluşumları bizlere miras bırakanlar onlardır. Bütün yaşlılarımıza sonsuz saygılarımı sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, Alanya Huzurevi sakinlerinden Reşat Gülşen’in, Huzurevi Müdürlüğü’nün bahçesine yaptırdığı Atatürk Büstünün açılışı da yapıldı. Büstün açılışını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan ve huzurevi sakinleri birlikte yaptı.


Atatürk büstü ve sergi açılışının ardından Mart ayında doğan Huzurevi sakinleri ve personelin doğum günü kutlandı. Alanya Devlet Hastanesi Başhekim Özel Kalem Müdürü Mehmet Hadi Cantemur’un seslendirdiği şarkılara eşlik eden Huzurevi sakinleri ve davetliler gönüllerince eğlenerek doğum günlerini kutladılar. Huzurevi sakinleri ve personel, doğum günü pastasını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Ceylan Tanrıseven ile birlikte kesti.

Etkinliğe Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel’in dışında, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan ve Alanya Devlet Hastanesi Başhekim Özel Kalem Müdürü Mehmet Hadi Cantemur katıldı.
Editör: Haber EDİTÖR