Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek’in ziyaretinde konuşan ALTSO Başkan adayı Tuna, “Başta Payallarspor olmak üzere gençliğimizin spor yapmasına, onların sağlıklı birer birey olarak yaşamlarını devam etmelerine yardımcı olan bütün kulüplerin arkasındayız” dedi.

Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı ve Alanya Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tuna’yı işyerinde ziyaret etti. Şimşek’i ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren ALTSO Başkan adayı Tuna, “Alanyamızda en önemli yatırım ülkenin geleceği olan çocuk ve gençlerdir. Onları geleceğe hazırlayan spor kulüplerinin başında gelen Payallarspor’a teşekkür ediyorum” dedi.

SATILMAYAN BÜTÜN BİLETLERİ ALDI
Spor kulüplerine destek vermekten onur duyduğunu belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Başta Payallarspor olmak üzere gençliğimizin spor yapmasına, onların sağlıklı birer birey olarak yaşamlarını devam etmelerine yardımcı olan bütün kulüplerin arkasındayız. Alanya’daki gençlerin iyi yetişmesi için yatırımları önemsiyoruz. Payallarspor’un yaklaşan ‘Yardım Konseri’ için satılmayan bütün biletleri aldık” ifadesini kullandı.

TUNA’YA TEŞEKKÜR
Desteği için ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna’ya şükranlarını sunan Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek, “Konserden elde edilecek gelirin Payallarsporumuzun gelişimi için kullanılacak. Dolayısıyla gençlerimizin geleceğine harcanacak. ALTSO seçimlerinde aday olan Mustafa Tuna’ya da başarılar diliyorum. Ortak paydamız her zaman Alanyamız” diye konuştu.

Editör: Haber EDİTÖR