Türkiye’nin uluslararası en büyük turizm fuarı olan 22. Doğu Akdeniz Uluslararsı Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) bugün ziyarete açıldı.

Türkiye’nin turistlik değerlerinin tanıtılması ve turizm pazarının hareketlendirilmesinde büyük rol oynayan EMITT Fuarı’na katılan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Tuna burada turizmcilere destek oldu.

TANITIMA 1 MİLYON DESTEK SÖZÜ

Alanya turizminin çeşitlendirilmesi ve turizm pastasından hak ettiği paydayı alabilmesi için tanıtıma 1 milyon lira destek vaadiyle seçim çalışmalarına başlayan ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna, Kasım ayında yapılacak seçimlerin Nisan ayına ertelenmesine rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

TUNA, EN BÜYÜK TURİZM BULUŞMASINDA

Avrupa’nın da en büyük turizm buluşması özelliğini taşıyan 22. Doğu Akdeniz Uluslararsı Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı’na katılarak Alanyalı turizmcileri yalnız bırakmayan Tuna, Alanya ekonomisinin lokomotifinin turizm olduğuna dikkat çekerek, görev başına gelmesi halinde birinci önceliğinin turizm olacağını bir kez daha yineledi.

Alanya Belediyesi, ALTAV, ALTİD ve ALTSO olarak, birlikte turizmin tanıtımı ve altyapısı için önemli çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Adayı Tuna, “Yerel yönetim ve turizm meslek örgütleri, turizmciler ve hükümetimizle, bakanımızla birlikte Alanya turizmi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Meslek örgütleriyle birlikte yapacakları ortak çalışmalar ile kalabalık insanların yaşadığı her yerde bulunarak Alanya tanıtımına öncülük edeceklerini de sözlerine ekleyen Tuna, “Alanya’yı tanıtarak şehrimize ziyaretçi çekmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Alanya standında turizmcilerle uzun uzun sohbet eden Mustafa Tuna, başta Alanya Belediyesi olmak üzere ALTİD ve ALTAV yöneticilerini kutlayarak başarılı bir turizm sezonu diledi.

Editör: Haber EDİTÖR