Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile ikinci kez CHP İlçe Başkanlığı görevine gelen Ali Takavut ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

Takavut, kendisini ekibiyle birlikte ziyaret eden Başkan Adayı Tuna’nın ziyaretinden son derece memnun kaldığını söyleyerek, “Sivil toplum örgütleri, odalar, dernekler siyasetin vazgeçilmez unsurlarıdır. Bu nedenle birlikte çalışmak durumundayız. İlçemizin sorunlarını akıl birliği ile çözebiliriz. Ticaret Odası Alanya’mızın en büyük kitlesel örgütüdür. İnşallah önümüzdeki süreçte birlikte güzel işlere güzel hizmetlere imza atma şansı yakalarız.” diyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ticaret Odası Başkan Adayı Tuna ise yaptığı açıklamada, “Ali Takavut arkadaşımız tecrübeli bir siyasetçidir. İkinci kez seçildiği görevinde Alanya siyasetine bilgi ve tecrübesi ile faydalı hizmetler yapacağına inanıyorum. Biz de bu dönemde kendisi ile birlikte güzel ve başarılı çalışmalar yapmayı ümit ediyoruz. Kendisini ve ekibini bir kez daha tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Editör: Haber EDİTÖR