Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi her hafta gerçekleştirdikleri Salı toplantılarında bu hafta turizm konusunu ele aldı. Alanya ekonomisini lüks bir araca benzeten Tuna, “Bu aracın olmazsa ‘olmazı’ yakıttır. Yakıt olmazsa araç hiç bir işe yaramaz. Bizim görevimiz bu yakıtı teminn etmektir.” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi her Salı gerçekleştirdikleri Salı toplantılarında bu hafta turizm konusunu aldı.

Kalabalık üye katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2018 turizm sezonu değerlendirildi. Başkan Adayı Tuna, Alanya ekonomisini lüks bir araca benzeterek verdiği örnekte; turizmin aracın yakıtı olduğunu yakıt olmazsa aracın hiçbir işe yaramayacağını söyledi. Turizmin Alanya ekonomisinin olmazsa “olamazı” olduğunu vurgulayan Tuna, 2018 turizm sezonunun iyi geçeceğine dair olumlu mesajlar verdi.

Tuna yaptığı konuşmada, “Bu yıl iyi bir sezon geçireceğimize dair olumlu gelişmeler var. Umarım bu sezon geçmiş yıllardan bu yıllara taşınan sıkıntıları biraz olsun hafifletiriz. Turizme yeni bir ivme kazandırarak ekonominin canlanmasına katkı sağlamak için çalışacağız.” dedi.

“Yaşadığımız sorunlardan ders çıkararak bundan böyle daha bilinçli daha uzun sezonu kapsayacak çalışmalar yapmak için ekip arkadaşlarımla elimizi taşın altına koyacağız.” diyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Tuna, seçimlerde kendisine görev verilmesi halinde birinci önceliklerinin turizm konusunda çalışmalar yapmak olduğunu kaydetti.

Turizm konusunda son derece bilgili ve genç bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Tuna, “Genç, dinamik ve turizm konusunda son derece tecrübe sahibi olan kadromla Alanya turizmi için çok yararlı çalışmalar içerisinde olacağız” dedi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan EMITT Fuarı’na katılarak,  Alanya turizmi için çalışmalarda bulunan Tuna, yapılacak olan Berlin Fuarı’na da katılarak turizmcilere destek olacak.

Fuarda Alanya’ya turist getiren firma yetkilileri ile görüşecek olan Tuna, önümüzdeki turizm sezonlarında yapılması gerekenlerle ilgili fikir alış-verişinde bulunacak

Editör: Haber EDİTÖR