Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Ersin Er, O7 N 1954 plakalı midibüsü ile annesi Saliha Er (61) babası Ekrem Er (61) ve kız kardeşi Semra Er'le (37) birlikte sabah saatlerinde Alanya'dan Isparta'ya doğru yola çıktı. Yolun 3'üncü kilometresinde Ersin Er idaresindeki midibüs, karşı yönden gelen bir pazarlama şirketine ait Cemil D., yönetimindeki 34 FU 1879 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.
Kazayı gören diğer sürücüler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada her iki aracın sürücü bölümleri hurdaya dönerken kamyon sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye tarafından çıkarıldı. Cemil D., ile midibüsteki yolculardan Saliha Er, yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, kazada Ersin Er, Ekrem Er ve Semra Er hayatını kaybetti.
Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kaza yerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Polisin çalışmasını tamamlamasının ardından midibüsteki cansız bedenler cenaze aracına alınarak otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Er ailesinin Alanya'da turizm sektöründe faaliyet gösterdikleri öğrenildi.Araçların çekilmesinin ardından yol trafiğe açılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlatt
Editör: Haber EDİTÖR