”Dışişleri Bakanı tarafından bugün turizmcileri sevindiren Rusların pasaportsuz seyahatiyle ilgili açıklamaları değerlendiren ALTAV Başkan Yardımcısı Dahaoğlu, “Ruslar pasaportsuz gelirse turizmin Akdeniz ayağı şahlanır” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bugün yaptığı 'Rusların pasaportsuz olarak Türkiye'ye gelebilmeleri için toplantılara başladıkları’ açıklamasını Alanya turizmi açısından da ele alany ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu,

“Sayın Bakan Çavuşoğlu en başında olduğu gibi her zaman yine turizmcinin yanında olmaya devam ediyor.  Zamanında gerek Gürcistan gerek Ukrayna ile başlayan bu güzel çalışma ve gelişmeler turist sayısına da yansıdı. Turist sayısı artarak devam ediyor. Eğer Rusya’da da bu şekilde bir pozitif durum söz konusu olursa, bu gerçekleşirse bizler için bu da milat olacaktır. Eminim ki Türkiye turizmi özelikle Akdeniz çanağı şahlanacaktır. Zira az da olsa insanın pasaport çıkarmasının bir maliyeti var. Bu durumda Ruslar da kayıtsız kalmayıp önümüzdeki yıllarda Türkiye’yi daha fazla talep gösterecektir. Temennimiz kısa zamanda sonuçlarını ve turizmci için güzel yılların başlandığı olur” diye konuştu.

Editör: Haber EDİTÖR