Alanya Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Adayı Mustafa Tuna çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Tuna ve komite sorumluları gerçekleştirdikleri haftalık toplantıda yapılan çalışmaların bir değerlendirmesini yaparak gelecek haftanın program üzerine fikir-alış verişinde bulundular.
Başkan Adayı Tuna, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, “Ortaya koyduğumuz hedefleri hayata geçirmek boynumuzun borcu. Hayata geçireceğimiz projelerimizle ilçemizin kalkınmasına çok ciddi katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. Ben ve ekibim bu uğurda elimizden gelen gayretin en iyisini göstereceğiz. “dedi.Yoğun bir hafta sonu mesaisi yapan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi, Doğanay Otel’de 6’ıncısı düzenlenen Karadenizliler Derneği’nin Gecesi’ne katıldı.
İş adamları ve ALTSO üyelerinden oluşan kalabalık bir grubun katıldığı gecede Tuna ve ekibi, oda üyeleri ile sohbet etme imkanı buldu. Tuna, iş adamlarını buluşturup dayanışmanın güzel bir örneğinin yaşandığı gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Haber EDİTÖR