Bunun üzerine Pamukkale Üniversitesi Alanyaspor Taraftar Grubu forma krizine müdahil oldu ve “müdürümüzü size yedirmeyiz” dedi.

Vural, "Alanyaspor ürünlerinin resmi satış ve dağıtım hakkı sadece Alanyaspor Kulübü'ne aittir. Daha önce birkaç kez iyi niyetle uyarmamıza rağmen Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, binlerce sahte forma yaptırarak dağıtmaya devam etmektedir. Emniyet müdürü makamında olan ve görevleri arasında sahtecilikle mücadele etmek de olan birisinin bizzat bu suçu işlemesi daha da vahimdir. Buradan kulüp olarak yasal haklarımızı da sonuna kadar kullanacağımızı belirterek Sınai Mülkiyet Marka Suçları ve Cezaları Kanunu'nu hatırlatmak istiyoruz” şeklinde sert tepki göstermiştir.

Pamukkale Üniversitesi Alanyaspor Taraftar Grubu  Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Enver Vural’ın bu söylemine sessiz kalmayarak yazılı bir açıklamada bulundular. O formaları kendi harçlıklarından biriktirdikleri paralar ile yaptırdıklarını belirten öğrenci grubu “Alanya’nın farlı köylerinden ve Türkiye’nin değişik yerlerinden gelerek Denizli’de yaşayan Alanyalı öğrenciler olarak, birlik ve beraberlik içerisinde aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla, gurbetteki yalnızlık hissiyatından uzaklaşmak adına kurduğumuz ve  çeşitli etkinlikler yürüttüğümüz PAÜ Alanyaspor taraftarları olarak, 11.02.2019 tarihinde  Alanyaspor’un kendi sitesinde yayınlanan, “Denizli Emniyet Müdürüne Sahte Forma Uyarısı” başlıklı duyuruyu büyük bir üzüntü ve şaşkınlık ile okuduk. Gerçeklerden tamamen uzak olan  bu duyuruda sadece Sayın İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir hedef alınmış gibi gözükse de asıl bizleri derinden inciterek hüzne boğmuştur.

Sayın İl Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir her zaman olduğu gibi, Alanyalılar ve  Alanyalı öğrencilerin yanında yer almaktadır. Bahsedilen PAÜ amblemli Alanyaspor formasının bastırılması, Sayın Demir tarafından değil bizzat biz öğrencilerin cep harçlıklarımızdan keserek kendimizin dizayn ettiği ve Türkiye’de birçok taraftar grubunun da yapmakta olduğu normal bir faaliyettir. Yaklaşık dört yıldır PAÜ’de okuyan Alanyalı öğrenciler olarak Gurbette Alanyaspor ve Alanya “sevdası”nı PAÜ’de okuyan Alanyalı öğrenciler olarak dile getirmekteyiz. Şimdiye kadar Sayın Demir’in dışında Alanya’daki hiçbir resmi, özel kurum ve kuruluş yanımızda olmamıştır. Sayın Demir manevi olarak yanımızda olmakta olup moral ve motivasyonumuzun üst düzeyde olması için ve “Alanyalılık”  duygusunun en üst seviyede yaşanması için her zaman bir Alanyalı büyüğümüz olarak yanımızda olmuştur.

Biz Denizli’de öğrenim gören Alanyalı öğrenciler olarak, kendi harçlıklarımızdan kısarak yaptırmış olduğumuz TARAFTAR GRUP FORMAMIZI, kişisel çıkarlarını ve kendi kalitelerini ortaya koymak için Sn. Demir üzerinden yapmış oldukları saldırılar bizleri rencide etmektedir.  Günün 24 saatinde, yaklaşık 275’ten fazla kız ve erkek öğrenciye gönlünün kapısını açan ve bizlere zaman ayıran, tabir-i caizse sığınacak sıcak bir yuva ve tutulacak bir el olan Sayın Demir’e yapılan bu tutum ve davranışı esefle karşılıyor, PAÜ Alanyaspor taraftarları olarak bu talihsiz açıklamayı tel’in ediyor ve kamu vicdanının takdirlerine sunuyoruz.

Şimdi bir grup öğrenci spor taraftarının kendi harçlıklarıyla yaptırmış olduğu Alanyaspor formasından ve formanın bilabedel Alanyalı kardeşlerimize hediye edilmesinden  biz Alanyalı öğrenciler olarak sevinç ve iftihar duyulmasını beklerken, bu açıklama ile kendi kalite ve seviyelerini ortaya koyan çevreleri, sevgili Alanyalı dostlarımızın vicdanına havale ediyoruz. Moral, motivasyon ve manevi olarak yanımızda olan Alanya ve Alanyaspor sevdalısı Sayın Demir’e yapılan saldırıları kınamakla kalmayıp biz öğrencileri yüreğinden yaraladığını, şevkimizin, heyecanımızın ve aşkımızın sekteye uğratıldığını tekraren vurgulayarak bu  çevrelere (varsa vicdanlarına) sesleniyoruz” dedi

Editör: Haber EDİTÖR