MHP Lideri Bahçeli, Alanya Belediyesi’nin yeni Belediye Hizmet Binası’nın temel atma ve Güneş Enerji Santrali’nin açılış törenlerine katılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Aralık Cumartesi günü Alanya’ya gelerek Alanya Belediyesi’nin temel atma ve açılış törenlerine katılacak. 8-10 Aralık tarihlerinde Antalya’da Belek Sueno Otel’de Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirecek olan MHP Lideri Bahçeli, 9 Aralık Cumartesi günü Alanya’yı da ziyaret edecek.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hizmetlerinin açılış ve temel atma törenlerine katılacak olan MHP Genel Başkanı Bahçeli, saat 14.00’da Alanya Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaatına başladığı Belediye Hizmet Binası’nın temel atma törenine katıldıktan sonra, saat 16.00’da Toslak Mahallesi’nde bulunan Güneş Enerji Santrali’nin açılışını gerçekleştirecek. Aynı yerde araç filosuna yeni eklenen araçların dua töreni de yapılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Alanya programı ile ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Genel Başkanımız 8-10 Aralık’da Belek’te partimizin düzenlediği Belediye Başkanları İstişare Toplantısını katılmak için Antalya’da olacak. 9 Aralık’ta da Alanya’mızı teşrifleri ile bizleri onurlandıracaklar. Parti teşkilatımızı ziyaret ettikten sonra, Belediye Hizmet Binamızın temel atma ve Güneş Enerji Santralimizin açılış törenlerine katılacak. Alanya halkı ile buluşacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkanımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. Tüm Alanya halkını Genel Başkanımızın katılacağı temel atma ve açılış programına davet ediyorum.” dedi.

Editör: Haber EDİTÖR