20 yayıneviyle birlikte 11 yazarın söyleşi yapacağı fuar, 4 Kasım’a kadar devam edecek.

KİTAPLAR %20 İNDİRİMLİ
Alanya Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek fuarda tüm kitaplar %20 indirimle satılacak. 25 Ekim – 04 Kasım tarihleri arasında Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde devem edecek etkinliğe 20 farklı yayınevi katılacak. Vatandaşlar, birbirinden değerli yüzlerce kitabı bu fuara özel en az %20 indirimle satın alabilecekler.

11 YAZAR 11 GÜN SÖYLEŞİ YAPACAK
Okuyan Şehir Alanya ismiyle düzenlenen fuarda, fuar süresince 11 yazar 11 farklı konuda söyleşi ve imza etkinliği yapacak. 7’ den 70’e geniş bir yelpazeye hitap eden fuarda ayrıca şiir gecesi ve kum sanatı gibi farklı etkinlikler de gerçekleştirilecek.

“ÇOCUK VE YETİŞKİN FUARI OLMAK ÜZERE YILDA İKİ KEZ DÜZENLEMEYİ PLANLIYORUZ”
Bu yıl ilk kez düzenlenen kitap fuarını yılda iki kez düzenlemeyi planladıkları söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Okuyan Şehir Alanya sloganıyla bu yıl ilkini düzenlediğimiz fuarı, ilkbaharda çocuklar için, sonbaharda ise yetişkinler için olmak üzere yılda iki kez düzenlemeyi planlıyoruz. Bu etkinliğimizi Alanyamız için gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 25 Ekim Perşembe gün saat 15.00’te açılışı gerçekleştirilecek kitap fuarına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Yücel, bir birinden değerli yazarların ve 20 yayınevinin katılacağı fuarda, özellikle öğrencilere seslenerek çok sevdikleri kitapları fuara özel % 20 indirimle alabileceklerini hatırlattı.

PROGRAM AKIŞI:
25 Ekim Perşembe saat 15:00 ‘te açılışı yapılacak olan fuar, 16:00’da Serdar Tuncer ‘’Sermayem Yok Derdimden Başka’’ konulu söyleşi ve imza etkinliği ile devam edecektir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşları Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir ‘’ Cumhuriyetin Kuruluşu’’ konulu söyleşi ile Cumhuriyet Bayramı öncesi 26 Ekim Cuma saat 14:00’te dinleyicileriyle buluşacak.

Ünlü şair Bedirhan Gökçe birbirinden güzel şiirleri ve orkestrası eşliğinde 27 Ekim Cumartesi akşamı 19:30’da dinleyicilerine hem unutulmaz bir şiir gecesi düzenleyecek, hem de etkinlik sonunda sevenlerine kitap imzalayacak.

Hayatı doğal akışında yaşamak için emek veren, minimal yaşam tarzına uzaktan göz kırpan ve mutluluğun kendimizde olduğuna inanan Selen Baranoğlu, son kitabı ‘Basit ve Mutlu Yaşam’ dan alıntılar ile keyifli bir söyleşi için 28 Ekim Pazar 14:00’ te sizleri kitap fuarımıza davet ediyor.

Ekranlardaki başarılı programları ile tanıyıp takip ettiğimiz ve şifreler serisi ile bizleri tarihe sürükleyen Cansu Canan Özgen, 28 Ekim Pazar 16:00‘da son kitabı ile aynı ismi taşıyan ‘Türklerin Serüveni’ konulu söyleşi ve imza etkinliği ile seyircileriyle buluşacak.

Kitapları çok sevilerek okunan ve keyifli sohbetleri ile takip edilen Kahraman Tazeoğlu 30 Ekim Salı 14:00’te Kültür Merkezi’nde yine keyifli bir söyleşiye imza atacak

Editör: Haber EDİTÖR