Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı kurumların, Alanya Huzurevi’nde ortaklaşa düzenlediği yılbaşı eğlence programında bir araya gelen huzurevi sakinleri ile Devletin koruması altındaki kadınlar ve çocuklar canlı müzik eşliğinde dans edip eğlenerek yeni yılı coşku içerisinde kutladılar.

Yerel sanatçı Hadi Cantemur’un seslendirdiği şarkılara eşlik eden huzurevi sakinleri ve davetliler gönüllerince eğlenerek yeni yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşadılar. Huzurevi sakinleri, Yılbaşı ve benzeri özel günlerde kendilerinin düşünülerek çeşitli etkinlikler düzenlenmesinden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ettiler.

KAYMAKAM TANRISEVEN VE HUZUREVİ SAKİNLERİ YENİ YIL PASTASINI KESTİ

Alkışların tutulduğu hareketli türkülerle coşup oynandığı yılbaşı eğlencesinde çeşitli ikramlar da yapılırken yılbaşı pastasını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Huzurevi Müdürü Esra Özarslan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan, Huzurevi sakinleri ve davetliler tarafından kesildi. Pasta kesiminden sonra konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ”Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur” dedi.

TANRISEVEN ”EN BÜYÜK DİLEĞİM ONLARIN GÖNÜLLERİNDEN GEÇEN DUALARINI ALMAK”

Gecede konuşan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, yaşlıların geçmişten gelen kültürü bizlere taşıyan ve hiçbir zaman üzerimizden çıkaramayacağımız bir gömlek gibi olduğunu söyleyen Kaymakam Tanrıseven, “Üzerimizde duran yaşlılık bizim için vazgeçilmez bir olgudur. Biz yaşlılarımıza hayatlarının son dönemlerinde en güzel bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacı ile onlara fırsatlar sunma ve son dönemlerini en güzel bir şekilde geçirmeleri adına elimizden gelen her türlü imkanı sunmak için uğraş veriyoruz. Bizim bu konudaki gayret ve çabalarımız devam edecek. Siz büyüklerimden en büyük dileğim hem kendileri için uzun bir yaşam hem de onların gönüllerinden geçen dualarını almaktır. Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Ayrıca Devletimizin koruması altındaki kadınlarımızın ve çocuklarımızın da yeni yılını kutluyorum. 2016 yılının gönlünüzce, dileğiniz şekilde, mutlu, hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum ” dedi.

Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan, yaşlıların yeni yıla daha moralli olarak girmelerini sağlamak amacıyla yılbaşı eğlencesi düzenlediklerini söyledi.

Konuşmalarının ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, yaşlılara yeni yıl hediyesi dağıttı.

Editör: Haber EDİTÖR