Hizmet bizim işimiz diyen Çakır, “2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Alanya’mızın bir umutla destek verdiği yönetim, 5 yılını sloganlarla ve boş işlerle geçirmiştir. Belediyemizin mali durumu ve borcu, kamuoyundan gizlenmektedir. Mevcut yönetim, bunların konuşulmasını ve dillendirilmesini tabii ki istemiyor. Bu konuların konuşulması, siyasi ortamı kirletiyormuş!

İstiyorlar ki; herkes sussun, konuşana da gereken baskı uygulansın. Alanya’mızda siyaset yapan bir siyasetçi olarak; elbette gördüğümü, duyduğumu ve bildiğimi kamuoyuyla paylaşacağım. Bu bizim, siyasi denetim sorumluluğumuzdur.

Biz mevcut başkan ve yönetiminin, 2014 yılında Alanya’ya hizmet sözü olarak verdikleri projelerinin tamamını inceledik ve yüzde 80’inin yapılmadığını, yok olduğunu ve hayal ürünü olduğunu gördük ve televizyon programımızda Alanya’mızla açık, seçik ve her yönüyle paylaştık.

Alanya’mız, 5 yıl boyunca kandırılmıştır. Aksini iddia ediyorlarsa buyursunlar, söz verip yapmadıkları 2014 seçim beyannamelerini televizyon programında, Alanya’nın huzurunda tek tek tartışalım. 5 yıl boyunca, Alanya’mıza proje diye yazdıkları masalları anlatmışlardır.

Belediyemiz borç batağında ve tüm kamu imkanlarını ve kamu çalışanlarını, kendi seçim çalışmalarında kullanmaktadırlar. Belediyemizde, kurumsal kimlik bozulmuştur. 2014 yılında verilen sözler bile tutamayan mevcut yönetim, yeniden 82 proje masalı ile Alanya’mızın karşısına çıkmıştır. Biz, Alanya’mız için sözde  82 projeyi de inceledik ve bu projeler de masal ve hayalden ibarettir.

Bunların işi, masal ve mani yazmaktır. Çocukça sloganlar ve manilerle Alanya yönetilemez. Alanya’mız hizmet beklemektedir. Esnafın sorunları diz boyudur. Milletimizin karnı masallara, manilere ve uyduruk sloganlara toktur. Biz buradan mevcut yönetime çağrı yapıyoruz: Madem projeleri konuşalım diyorsunuz, biz hazırız.  Öncelikle 2014 hizmet kitapçığınızda söz verdiğiniz ve yapmadığınız projeleri konuşalım, ardından da proje diye tanıttığınız 82 masal ve hikayeyi konuşalım.

Ben projeler konuşulsun diyenlere çağrı yapıyor ve  hodri meydan diyorum. Biz nerede, nasıl isterseniz konuşmaya hazırız. Tüm imkanlarınız var. Alanya’mızın meydanına kurun platformu,  Alanya’mızın huzurunda konuşalım.  Bakalım Alanya aydınlığamı yürüyor, yoksa karanlığa mı sürükleniyor buna halkımız karar versin.”dedi.

Editör: Haber EDİTÖR