Alanya Belediyesi, Alanya Belediyespor Kulübü ve Alanya Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği 
Cumhuriyet Halı Saha Tesisleri’nde dün Turnuvanın teknik toplantısı ve kura çekimi yapıldı. Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’ın da katıldığı toplantıda; turnuva hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken “İlk kez geçen yıl düzenlemiş olduğumuz Halı Saha Futbol Turnuvasının bu yıl Kaymakamlığımızın da desteği ile Alanya Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Kaymakamlık Kupası olarak tekrar düzenlemekteyiz. Bu yıl geçen sene yapılan turnuvada tespit ettiğimiz eksikliklerimizi gidermek ve en iyi şekilde turnuvamızı gerçekleştirmek için ellimizden gelen bütün gayreti göstermekteyiz. Herkese başarılar diliyorum. İyi olan kazansın.” dedi.

Turnuvada resmi kumruda 25 takım (İlçe Jandarma Komutanlığı, Alanya Güneşi Gazetesi, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı, Alanya Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Alanya Ceza İnfaz Koruma Müdürlüğü, Alanya Adliyespor, Alanya Barosu, Alanya İlçe Müftülüğü, Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Alanya Hukukçular, Alanya Huzurevi, Alanya Antrenörler Derneği, Alanya Kaymakamlık Karması, Alanya Belediyesi Doğu Şantiye, Alanya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Alanya Belediyesi İmar ProjeMüdürlüğü, Ziraat Bankası, Başkent Hastanesi, Hasan Çolak Anadolu Lisesi, Serbest Muhasebeciler ve Malimüşavirler, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Alanya Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, Alanya Belediyesi JPS Güvenlik, İnfaz Gücü, Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü) katılıyor.

Özel Kurumlarda ise; 15 takım (Larkon İnşaat, Bozkent İnşaat, Erciyes Alçıpan, Dizalya Hotels, Dim Alacamispor, Kipa Süper Market, Mahmutlar Otelciler Derneği, Roxiweb İnternet Hizmetleri, Yaman Spor, Taşbaşı spor, Espadalar, Erka Banyo, Hilal Piknik-Dim Çayıspor, Kent Gücü, Eczacılar odası)  olmak üzere toplam 40 takım katılıyor.

Bugün akşam saat 19.00 da Cumhuriyet Halı Saha Tesislerinde Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’inde katılıp başlama vuruşunu gerçekleştireceği; Alanya Kaymakamlık Karması ile Alanya Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü arasında futbol müsabakası yapılacaktır.

Editör: Haber EDİTÖR