Alanya belediye başkan adayı Adem Murat Yücel,bugün Geleceğe Yürüyüş adı altında bir yürüyüş düzenledi.Yaklaşık bin kişilik bir toplulukla yürüyen Mhp adayı,iskele meydanında bitmesi gereken yürüyüşü bitirmeyerek,mitinge dönüştürmesi krize neden oldu.
İskelede aynı saatte Ysk’nın belirlediği ve miting yapabilirsiniz dediği Demokrat parti iskeleye yaklaşık 200 kişi ile geldi ancak Mhp mitingi bitirmediği için önce iskele meydanına alınmadılar. 1 saat gecikmeli olarak meydanı boşaltan Mhp adayı Antalya adayı Kemal Çelik ve Alanya adayı  Adem Murat Yücel ile birlikte Demokrat parti  üyeleri de dağıldı.
Bunun üzerine Demokrat parti Alanya ilçe başkanı Bilal Gündoğan ve Alanya belediye başkan adayı Hasan Gündoğan meydan da kalan az kalabalığa hitap ederek,bu şekilde halkın hakkına tecavüz edenler bu Alanya’yı nasıl yönetecekler,Hasan Gündoğan sayın Adem Murat Yücel Alanya’ya sözüm var diyorsun sen Kestel’e olan sözlerini yerine getirdin mi,diyerek hakkımız gasp ettiklerinden dolayı ve yetkililerin bir özür bile dilemediklerini ifade ederek kınadığını belirtti. 

Editör: Haber EDİTÖR