Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven’in destekleri ile kurulan Haber Alanya Gazetesi Haber Müdürü Akın Baycan’ın projesi olan ve Alanya Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen Gönül Durağı Projesi, Alanya halkından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
‘BİRLİKTELİĞİN GELİŞMESİ NOKTASINDA ALANYA İÇİN ÖNEMLİ BİR KAZANIM’
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatıyla 15.01.2016 Cuma günü faaliyete geçen ”Gönül Durağı”, Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü yetkilileri tarafından hafta sonu da dahil olmak üzere haftanın her günü sabah saatlerinde bakımı ve temizliği yapılarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları malzemelere ulaşılması sağlanıyor. Yardımsever vatandaşların, ihtiyaç sahiplerini görmeden onların yüreğine dokunarak, gönülden bağ kurulmasını sağlayan proje gönüllülük, toplumsal fayda ve aynı zamanda birlikteliğin gelişmesi noktasında Alanya için önemli bir kazanım sağlıyor.
Sosyal sorumluluk projesi olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara aracısız ulaşmayı hedefleyen, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatıyla başlayan projenin standı, Alanya Nüfus Müdürlüğü’nün karşısındaki Hacı Memişler Cami’nin önünde bulunan kermes alanında yer almaktadır.

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Gönül Durağı her gün ihtiyaç sahipleri ve gönüllüleri buluşturarak birlikteliğin artmasında önemli bir konum teşkil etmesi ile projenin amacına ulaştığını gösteriyor. Görevlilerimiz tarafından her sabah bakım ve temizliği yapılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gereksinim duydukları giyim, ayakkabı, kitap vb. malzemelere ulaşılması sağlanıyor. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatı doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Projenin amacına ulaşmasında ve bu projeye hayata geçirilmesini sağlayan başta Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven ve bütün duyarlı Alanya halkına şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.
Editör: Haber EDİTÖR