Azerbaycan- Bakü'den ilk kez Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na turist kafilesi getiren uçak, 110 yolcusuyla Dün saat 09.30'da iniş yaptı

Turist kafilesi için karşılama töreni düzenlendi. Uçağın pist başına gelişinden itibaren itfaiye araçları su takıyla karşılama yaparak turistlere 'Hoş geldin' dedi. Bakü uçağından inen turistler, havalimanı personeli tarafından çiçeklerle karşılandı. Karşılama törenine Gazipaşa Belediye Başkanı Ak Partili Adil Çelik, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Gazipaşa- Alanya Havalimanı TAV İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı da katıldı. Pasaport kontrolünden geçen turistlere çiçek verildi. Kiraz ve çilek ikramı yapılarak pasta kesildi.

Belediye Başkanı Adil Çelik, Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na Azerbaycan'dan ilk defa tarifeli uçak geldiğini belirterek, "Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun girişimleri sonucu Azerbaycan'dan tarifeli uçuşlarımız başlamış oldu. Gazipaşa- Alanya Havalimanı durmuyor, koşmaya devam ediyor. Biz de onunla beraber koşuyoruz, durmak yok koşa koşa yolumuza devam diyoruz. Rakamlarımız çok iyi, daha da iyi olacak. Gazipaşa'yı, Alanya'yı, Anamur'u Antalya'nın doğusunu çok güzel günler bekliyor. Bu birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni yeni uçaklar geldikçe ufkumuz açılıyor. Gazipaşamıza, Alanyamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Editör: Haber EDİTÖR