04 Aralıkta başlayan Türkiye Görme Engelliler Futsal B2-B3 1.Lig 2. Devre Müsabakaları yarın Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçlardan sonra şampiyonunu belirleyecek. 5 gündür devam eden müsabakalarda Bursa Nilüfer Bld. Gesk, Çankaya Belediyesi Gesk, Ankara Aktif Gençler Gesk, Eskişehir Gesk, Timsahlar Gesk, Mersin Gesk, Malatya Yeşilyurt Gesk, Turged takımları kıran kırana mücadele etti.
10 Aralık Perşembe günü müsabakalar saat 09.00’da Turget GESK ile Aktif GESK karşılaşması ile başlayacak. Saat 10.45’ de Mersin GESK-Nilüfer GESK karşılaşması, saat 12.30’ da Çankaya GESK-Timsah GESK karşılaşması ve saat 14.15’de Malatya Yeşilyurt GESK- Eskişehir GESK karşılaşması yapılacak. Maç sonunda ödül töreni gerçekleştirilecek.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Engelsiz Kent olan Alanya’mıza yakışır bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. B2(biraz görme)-B3(görme düzeyi yüksek) düzeyinde görme problemi yaşayan sporcularımız hem kendi engelleriyle hem de birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. Tüm sporcularımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yarın yaşanacak final heyecanına tüm vatandaşlarımızı bekliyorum.” dedi.
Editör: Haber EDİTÖR