Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından tüm Türkiye çapında düzenlenen ankette yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçilmesinin kendisi için onur verici olduğunu belirterek, KAMU-DER üyelerine teşekkür etti.

TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor. Encümen toplantısı sonrası açıklama yapan  Başkan Yücel, ”Yarın saat 15.00’da temelini atacağımız Demirtaş Kültür Merkezi ve  Düğün Salonu, sadece Demirtaş değil, bölgedeki 23 mahalleye hizmet verecek. Yarın gerçekleştireceğimiz temel atma ve dua törenine vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

29 EKİMDE FENER ALAYI

Cumhuriyetin 93. Yılını Kent Konseyi ve STK’larla birlikte büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Başkan Yücel, “Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim günü saat 18.30’da fener alayı düzenleyeceğiz. Fener alayına ve Cumhuriyet coşkusuna tüm halkımızın katılımlarını bekliyoruz.” diye konuştu.

MHP’NİN CUMHURİYET VE DEMOKRASİ KONSERİNE DAVET

MHP Alanya İlçe Teşkilatının, Cumhuriyetimizin 93. yılını Mustafa Yıldızdoğan konseriyle kutlayacağını belirten Başkan Yücel, “İlçe Teşkilatımız, Cumhuriyetimizin 93. yılı münasebetiyle cumhuriyet ve demokrasi konseri düzenliyor. 28 Ekim akşamı saat 20.00'de Alanya Belediyesi arkasındaki konserde Mustafa Yıldızdoğan sahne alacak. Halkımızın katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

 BORÇ YAPILANDIRMASI İÇİN SON GÜN 25 KASIM

19 Ağustos 2016 tarihinde resmi gazetede yayımlanan 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatının sağlandığını hatırlatan Başkan Yücel, borç yapılandırma süresinin 25 Kasım’a kadar uzatıldığını kaydederek, Belediyeye Çevre Temizlik, Emlak Vergisi ve İlan Reklam borcu olanların bir an önce başvurarak fırsatı değerlendirmelerini istedi.

Editör: Haber EDİTÖR