Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in en önemli projeleri arasında bulunan Düğün Salonu ve Kültür Merkezi projesi, 24 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da düzenlenecek tören ile hizmete açılıyor.

Bölge halkının tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nde nikah salonu, damat- gelin odası,  fuaye, konferans salonu, çok amaçlı salon, sergi salonları ve kütüphane de mevcut. Engelli kullanımına uygun olarak tasarlanan Düğün Salonu 1000 kişilik kapasiteye sahip bulunuyor. Ayrıca kültür merkezi olarak da kullanılacak olan binada toplantı, kongre, seminer salonlarında çeşitli sosyal aktiviteler de yapılabilecek.

İçinde çok büyük bir kütüphane ve bilgisayar odasının da bulunduğu Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nde 10 binin üzerinde kitap, öğrencilerin ve bölge halkının hizmetine sunulacak. Ayrıca yaz aylarında merkezin bahçesinde bulunan açık kütüphaneden de faydalanılabilecek.

Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi yaklaşık 6 Milyon TL’ye mal oldu. Açılış için son hazırlıklar sürerken, otoparkı ile çevre düzenlemesi de tamamlanan düğün salonu ve kültür merkezinin mobilya ve sandalyeleri de yerleştirildi. Demirtaş Düğün Salonu projesinin sadece bir düğün ya da toplantı salonu olmadığının altını çizen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkezin çok amaçlı kullanıma uygun dev bir sosyal tesis olduğunu söyledi. Başkan Yücel,  “Demirtaş ile birlikte 23 mahallenin yararlanabileceği bu merkezde ayrıca toplantı salonu, kültürel faaliyetler için alanlar ve kütüphane de bulunuyor. Halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonumuz iç tefrişatı, çevre düzenlemesi, sosyal donatı alanlarıyla birlikte 6 milyon TL’ye mal oldu. Cumartesi günü tüm vatandaşlarımızın katılımıyla yapacağımız açılış töreni ile halkımızın hizmetine sunacağız. Tüm halkımızı açılışa davet ediyorum. Alanyamıza ve bölge halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi. 

Editör: Haber EDİTÖR