Seçmene güven veren ve hizmet bizim işimiz diyerek Alanya seçmeninden yetki isteyen Çakır, “Biz vatandaşlarımızın sorunlarına çözmek, taleplerini yerine getirmek için adayız. Hizmet bizim işimiz. Vatandaşlarımızın, yaptığımız hizmetleri referans göstererek daha iyisini yapacağımıza inanarak bize güvenmeleri ve destek vermeleri bizlere onur vermektedir.”dedi. 

Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak şikayet ve taleplerini dinleyen Çakır; “Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında güvene dayalı güçlü bir gönül bağı kurmak için, elimizden gelen her türlü çalışmayı zaman kaybetmeden yapacağız. Vatandaşlarımızın belediye yetkileri dışındaki sorun ve taleplerini de duyarsız kalmayacağız. Her türlü sorun ve taleplerini dikkate alacağız ve ilgili kurumlarla diyaloğa geçerek (kurumlar arası arabuluculuk yapacak) çözüme kavuşturacağız. 

Yerel yönetimlerin amaç ve görevi; günübirlik işlerden ibaret değildir. Şehre kimlik kazandırmak ve o şehirde yaşayanların yaşam kalitesini yükseltemeyen bir yerel yönetici için kimse başarılı diyemez. Başarı, bir şehre değer ve itibar kaybettirmek ile değil aksine; o şehre değer ve itibar kazandırmakla olur. 

Biz Alanya’mızın bugününe ve yarınına hizmet verecek projelerin tamamını; tarihi, kültürel ve ticari değerlerini koruyarak ortak akıl vizyonumuzla hayata geçireceğiz.”dedi.

Çalışkanlığı ve iş disiplini herkesçe bilinen ve takdir edilen Çakır, “Allah’ın izni, vatandaşlarımızın güven, destek ve hayır duaları ile inşallah seçimi biz kazanacağız. Alanya kazanacak, vatandaş kazanacak. Mazeret değil, hizmet üreteceğiz.”dedi.

Editör: Haber EDİTÖR