Demirtaş girişinde yüzlerce araçlık konvoyla Demokrat Parti Genel Başkanını karşılayan Çakır, Genel Başkanı Mahmutlar seçim ofisinde misafir etti.
Mahmutlar seçim ofisinde otobüs üzerinden karşılama programına katılan vatandaşlara seslenen Çakır, “Alanya mahkum değil, Çakır var!” dedi. Mahmutlar Mahallesi’nin öz evladı olarak Mahmutlar’dan güçlü destek isteyen Çakır, “Mahmutlar’a hizmet yaptık ve yine yaparız!” dedi.
Çakır’a, Genel Başkan Desteği
Daha sonra söz alan genel başkan Uysal Mahmutlar’a bu kadar hizmeti yapan vizyonun, Alanya’ya daha fazlasını yapacağından hiç süphemiz yoktur, Çakır’a destek istiyorum dedi.
Genel Başkan Uysal’ı önce Mahmutlar, ardından Alanya seçim ofisinde ağırlayan Çakır ve ekibini mahalle halkı olumsuz hava koşullarına rağmen yalnız bırakmadı. 
Seçim ofislerinde yaptığı konuşmasında; eğer Alanya’ya gitmezsem kendimde bi eksiklik hissederim diyen ve gece geç saatlerde Mahmutlar ve Alanya seçmeni ile bir araya gelen Uysal’ı seçim ofislerinde coşkulu bir kalabalık karşıladı. 
Belediye meclis üyesi adayları ile tek tek tanışan Uysal  “Doğru yolda olanların, görünmez orduları vardır. Dualarıyla vardır, destekleri ile vardır. Bugün şartları itibariyle meydanlara çıkmayan insanlarımız var. Biz de onların ızdıraplarını yüreğimizde hissedeceğiz.  Tüm mazlumlarının ahını duyan yegane millet; Türk Milletidir.”dedi. 
Hava şartlarına ve zamana aldırmadan bizleri karşılamaya geldiğiniz için ve bize destek verdiğiniz için teşekkür ederim, diyerek konuşmasına başlayan Uysal; “Toprağa, suya, havaya  düşen cemreler gibi, Alanya’mızda tüm hanelerde gönüllere düşmenizi istiyorum. Sayın başkanımı sizlere emanet ediyorum.”dedi.
“Yaparsa Çakır Yapar!”
Yaptık, yine yaparız diyen ve konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Çakır, “Seçim arefesinde yaptığı sürpriz ziyaretle bizleri onurlandıran ve bize güç veren değerli genel başkanımıza şahsım ve Alanya adına teşekkür ederim. Mahmutlarımız, Alanya’mızın en büyük mahallesidir. Ancak Mahmutlar’ın nüfus ve ekonomik yapısına bakıldığında mahalle konumunda bir bölge değildir.  Mahmutlar’dan Birlikte Alanya’yız sloganı ile yola çıktık. Mahmutlar’a yaptık, Alanya’ya da yaparız. Mahmutlar; hizmet alamadığı 5 yılı unutmadı, unutmayacaktır. Mahmutlar, verdiği oya nankörlük edenlere bir daha destek  vermez. Biz Mahmutlarımızı ve Alanya’mızı ebedi bir aşkla seviyoruz. Bizim işimiz, hizmet.  Allah’ın izni ile sizin bize vereceğiniz destek ve yetki ile, tüm hizmetlerimizi tüm Alanya geneline yayarız.  Biz Demokrat Parti olarak slogan partisi değiliz, biz geçmişi olan bir partiyiz, biz hizmet partisiyiz. Bizi Türk Milleti, hizmetimizle tanır. Hepimiz, bugünden sonra ev ev kapı kapı çalışacağız. Parayla, algıyla, baskıyla seçim alınamayacağını 31 martta herkes görecektir. Tecrübemizle, ehliyetimizle sorumluluk aldık. Takdir, yüce Alanya’mızındır.”dedi.

Editör: Haber EDİTÖR