Püf Noktası adlı oyun bozuk ve adaletsiz bir cemiyet hayatına uyum sağlayamayan şair Recep Kafdağlı, “Ya ol, ya öl” deyiminden yola çıkar ve olamadığı için ölmeyi tercih eder. Bunu da başaramayan şair, şans eseri oluverir. Bir anda ülkenin kilit isimlerinden biri hâline gelir. Fakat acaba ‘olduğu’, aslında ‘olmak istediği’ midir? Mutluluğunu sağlayacak olan, içinde bulunduğu sahte durum mudur? Recep Kafdağlı, içinde bulunduğu düzenin çarpıklıklarını, başkalarının "püf noktaları"nda ararken kendi "püf noktası"nda bulur ve aslında her şey bir 'PÜF'ten ibarettir. Oyunun baş kahramanının kendi içinde yaşadığı ikilemler ve çatışmalar, toplumun belli kesimlerine yapılan göndermelerle toplumsal mesajlara dönüşür.
Rejisör Murat Atak’ın yönettiği Necip Fazıl Kısakürek’in son tiyatro eseri olan Püf Noktası’nda Rejisör Yardımcılığını Fırat Onur Deniz, Reji Asistanlığını ise Aysel Özdemir yapıyor.

Oyuncular ise; Vedat Akbulut, Yavuz Sinop, Fırat Onur Deniz, Burak Kaya, Mustafa Erman Doğan, Nilay Kara, Birke Muratal, Akın Paşaoğlu, Nejat Koper, Batuhan Temur, Gökhan Çakır, Enes Erdoğan ve Gökhan Dere.
Editör: Haber EDİTÖR