İddiaya göre, havalimanı yolunda otomobili yol kenarına park ederek inip kalkan uçakları izlemeye başlayan gençler, alkol aldıktan sonra karanlık olan tali yolda asfalta uzanarak selfie çekmeye çalıştı.
Bu sırada gençlerden lise öğrencisi 17 yaşındaki Muhammet Bozkurt ile 19 yaşındaki Çağlar Savaşcı, U.Ü.'nün (27) kullandığı kamyonetin altında kalarak feci şekilde hayatlarını kaybetti.
3 arkadaşları ise kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Otopsileri tamamlanan 2 gencin cenazesi, yakınları tarafından morgdan alınarak, Cikcilli Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Ölen gençlerle birlikte olan Mert Aytemur ise gözyaşları içinde olayı şöyle anlattı: "Tuvalet ihtiyacı için yol kenarında durduk. 3 kişi yolun sağ tarafına geçtik. Ölen 2 arkadaşımız yolun solundaydı. Bir ses duyduk. Dönüp baktığımızda kazayı gördük. Biz selfie çektiklerini görmedik."


DHA'nın haberine göre ise Aytemur cenaze töreninde Muhammet Bozkurt'un ablası Bilge Bozkurt'a şunları söyledi: "Fotoğraf çektirerek geliyorduk. Birkaç fotoğraf çekecektik. Tuvalet için durduk. Sonra bir ses geldi.

Baktık araba Muhammet ile Çağlar'a vurmuş, üzerinden geçmiş. Çağlar ve Muhammet yatıyordu. Sonra ambulansı aradık. Araba durmadı. Ambulans ve polis geldikten sonra durdular, geri döndüler. Arabadan inmediler. Arabanın farları açık değildi."dedi 
Editör: Haber EDİTÖR