Bien Seramik’in 3 Şubat’ta Alanya’da hizmete giren bayinin açılış töreninde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret Odası Başkanı Mehmet Şahin, Yılmazlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yılmaz, Yılmazlar Genel Müdürü Gürhan Karan konuşma yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yazılı tebrik gönderdiği Yılmazlar Grup Bayisi’nin açılışına Bien ailesinin birçok çalışanı katıldı.

Daima yeni tasarımları ve yenilenen yapısıyla genç kalanların markası Bien Seramik Alanya’da mağaza açtı. Mağazanın sahibi yapı sektöründe 30 yıllık deneyimi olan Yılmazlar Group. Yılmazlar Grup’un Alanya’da 3 Şubat Cuma günü hizmete sundukları mağaza 5.300 m2 alanı olan 3 katlı bir yapı. 8 dönümlük kapalı ve açık deposu da bulunan kendine ait otoparkı mevcut olan mağazanın bir avantajı da şehir merkezine çok yakın olması

Konsept mağazada Bien’in tasarımları ile oluşturulmuş birçok canlı mekan yer alıyor. Otellere, yaşam alanlarına bahçe ve banyo tasarımlarına faklı ve yaratıcı çözümler getiren mağazada Bien’in çeşitli fiyat aralığında zengin ürün gamını bulmak mümkün. Alanya’da yapı sektörüne inovatif çözümler arayanların adresi olacak mağaza Obagöl Mahallesi Çevreyolu Caddesi 85 no’lu adreste sektör profesyonelleri ve Alanya’lılar ile buluşmaya hazır.

Mağazada özellikle öne çıkan ürünler kullanımı pratik, temizliği kolay ve uzun süre dayanıklılığı olan 60x120 büyük ebatta üretilmiş tasarımlar, ahşap görünümlü seriler, ödüllü tasarım Stellata ve Adonis serileri, Beton, Dune ve Carrara serileri, mermer görünümlü Marmol serisi. Vitrifiyede ise özellikle Harmoni ve Fracture serilerinin tercih edildiği geniş ve canlı mekanlar mevcut.
ümünü sağlamaktadır.
Editör: Haber EDİTÖR