Uzatma dakikalarında maçı kaybeden sporcuları Başkan Yücel teselli ederek, 'İyi oynadınız tebrik ederim. Ancak her zaman iyi mücadele potaya yansımıyor' dedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi ekibinden Mersin Üniversitesi, Alanya Hamdullah Paşa Üniversitesi’ni 67-63 mağlup etti.
Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile 75. Yıl Spor Salonu’nda yapılan maç saat 14.00’da başladı. Maçı izleyenler arasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AHEP Dekanı Prof. Dr. Erol Rıfat Sayın belediye meclis üyeleri, Tunahan Kasapoğlu, Adem Er, Abdullah Öztürk ve basketbol severler yer aldı. Başa baş giden maç 56-56 berabere bitti. 5 dakikalık uzatmalar da Mersin Üniversitesi son dakikalardaki ataklarıyla 67-63 AHEP Üniversitesi’ni yendi.
Uzatma dakikalarında Yücel'in heyecanı objektiflere yansırken, taraftarlarda alkışlarla basketçilere destek oldu. Maçın ardından Yücel, belediye meclis üyeleri ile birlikte sahaya inerek, sporculara moral verdi. Oyuncuları tebrik eden Yücel, 'Her zaman iyi mücadele potaya yansımıyor. Son ana kadar mücadele eden sporcularımızı, koçumuzu ve ekip arkadaşlarını kutluyorum. Sizleri her zaman destekleyerek yanınızda olacağız. Basketbol takımımız el birliği ile daha iyi yerlere gelecek' dedi.

AHEP takımı önceki gün geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve yoğun bakımda tedavi gören İrem Akdağlı için 'Uyan İrem' yazılı pankartla sahaya çıktı. Akdağlı'nın basketbol alt yapıda oynadığı belirtildi.
Editör: Haber EDİTÖR