Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan Ucuz Halk Pazarı ve Balık Hali tadilat projesini esnaflarla paylaşan ve esnafların görüşlerini dinleyen Başkan Yücel; “Ucuz Halk Pazarı’nın mevcut halindeki aksaklıklar ve bozulmaların giderilmesi için bir tadilat projesi hazırladık. Tadilat Projesi kapsamında zemin seramikleri yenilenecek, çirkin görüntüler giderilecek ve giriş takı yapılacaktır. Böylece halkımızın rahat ve konforlu alışverişine imkân sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

GÜVENLİK VE OTOPARK SORUNU GİDERİLECEK


Otoparkın düzenlemesi, güvenlik ve aydınlatma gibi konulardaki eksikliklerin giderilerek, Ucuz Halk Pazarı ve Balık Hali’nde insanların güvenle alışveriş yapabileceği, Alanya’ya yakışır bir merkeze dönüştüreceklerini belirten Başkan Yücel, projenin en kısa zamanda hayata geçirileceğini kaydetti.

SALI PAZARI YERİNE MODERN KAPALI PAZAR YERİ PROJESİ

Balık Hali’nin yanında bulunan Salı Pazarı yerine kapalı pazar yeri projesinin kısa zamanda ihaleye çıkarılacağını söyleyen Başkan Yücel; ”Mevcut pazar alanının yağmurdan ve güneşten etkilenmemesi, modern, düzenli ve konforlu kullanımı için yanları açık üstü kapalı pazar yeri

projelendirilmiştir. Halkımızın kapalı alanda düzenli bir şekilde alışveriş yapabileceği alan, çok amaçlı olarak değerlendirilecektir.” dedi.

Bilgilendirme sonrasında Başkan Yücel, Balıkçı Hali ve Salı Pazarı’nda esnaflarla tek tek tokalaştı ve dertlerini dinledi. Kapalı Pazar Yeri Projesi ve yapılacak tadilat çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden esnaflar, Başkan Yücel’e teşekkür etti. 
Editör: Haber EDİTÖR